0%

Què passa si plou, fa molta calor o molt vent?

A Barcelona la climatologia extrema és poc freqüent. Nosaltres només anul·lem activitats en cas de forta tempesta (en aquest cas trucaríem als telèfons que s’han facilitat en fer la reserva). Si plou poc, o només hi ha amenaça de pluja, la ruta es farà igualment. Si no l’anul·lem però igualment no la vols fer, o no pots arribar-hi, podràs canviar la data de ruta per una altra. Si és el teu cas, truca’ns!

I si finalment no puc venir?

Les rutes culturals, com les entrades de teatre, de cinema o d’altres espectacles d’oci, no es poden tornar. Si t’ha sorgit un imprevist, et recomanem que regalis el teu passi a algú que vingui enlloc de tu. Nosaltres ens comprometem a fer-ho tan bé com sabem per a que li agradi i et correspongui amb un altre passi. Si tens algun problema greu, també podràs canviar-ne la data. Truca’ns!

Puc venir sense reserva?

Fem les rutes amb grups limitats i amb radioguies. Per això només podem garantir l’acollida a persones amb entrada. Les tenim a la venda fins una hora abans. Si estàs en aquesta franja, truca’ns abans de fer un desplaçament que potser serà inútil.

Edat mínima recomanada

La majoria de les nostres rutes estan recomanades per més de 14 anys. Algunes per més de 16. És quan creiem que les gaudiran. En cas d’infants molt petits, poden venir d’acompanyants, sense pagar plaça (i no tindran radioguia per sentir les explicacions). En cas d’infants amb edats una mica inferiors a les recomanades, la família pot dur-los i demanar radioguia per ell/a si creu que ho gaudirà. Caldrà pagar una plaça d’adult.

Cal dur res especial?

Les ganes de venir són el més important! Afegeix-hi calçat còmode. Si és una ruta nocturna assegura’t de venir amb l’abric corresponent, i si és una ruta d’estiu, potser voldràs dur una ampolleta d’aigua i una gorra o barret. Ah, i si anuncien pluges, bon calçat i un paraigua o un impermeable poden salvar-te d’un xàfec!

Com trobo al guia?

En obtenir l’entrada en PDF hi veuràs el punt de trobada i l’adreça. Si és a la nostra seu, obrim 30 minuts abans i oferim wifi, lavabo aigua i cafè de franc. Si és a l’exterior, identificaràs al guia pel carnet de guia oficial (de color groc) i la nostra motxilla negra.

Com són les vostres rutes?

Fem passejades d’unes dues hores i molt temàtiques: No estan pensades per a turistes ocasionals, sinó per a persones que ja coneixen la ciutat o que viuen en ella: no és una visita panoràmica amb descripcions, sinó una ruta amb una càrrega cultural important, amb detalls, històries i anècdotes. Amena i rigorosa alhora.

Feu rutes fora de Barcelona?

Per a particulars, només ocasionalment. Sota comanda, sí: Som guies oficials i coneixem tota Catalunya, des de les pintures rupestres d’El Cogul fins al Pirineu que s’enfronta a la crisi climàtica, passant per l’Empúries grega, la Tàrraco romana, la Barcelona medieval, moderna i contemporània, els Parcs Naturals, la gastronomia, les festes i tradicions, les ciutats històriques i les que ara creixen. Demana’ns!

Feu rutes en idiomes estrangers?

Per a particulars només les fem en català i castellà. Sota comanda, sí: Som guies oficials i juntament amb els nostres col·laboradors habituals, us podem oferir: anglès, francès, italià, portuguès, alemany, rus, àrab, mandarí, danès… i si ens demanes alguna llengua que no dominem, sempre podem buscar-te un intèrpret que tradueixi les explicacions del nostre guia!

Quins descomptes oferiu?

Oferim descomptes a aquells col·lectius que ens fan una certa promoció. Els trobaràs detallats a l’apartat de preus. Si formes part d’algun, trobaràs les instruccions per aconseguir-lo a la secció de descomptes del teu col·lectiu. El descompte més rellevant sempre és pels clients fidelitzats que repeteixen 🙂

On puc trobar la clau del "val repetidor"?

Als tríptics que donem (o QRs que mostrem) en acabar les rutes. Fa anys que usem la mateixa clau, i tenim previst seguir usant-la: us recomanem anotar-la o fotografiar-la per no oblidar-la! 🙂

Puc allargar la validesa d'un RegalaRuta?

El bescanvi dels nostres vals regal es fa electrònicament, contrastant-se amb una base de dades. Per evitar ensurts us demanem que feu el bescanvi abans de la data indicada (encara que sigui per una ruta de data posterior). Si arribat el moment de fer la ruta no us va bé, contacteu-nos i hi trobarem una solució manual!

Just m'ha caducat el val RegalaRuta...

Prova de bescanviar-lo igualment. La base de dades és estricta amb els vals ja usats, però sovint és flexible amb els vals que fa un temps raonable que han caducat. Si encara et funciona, fes ja el bescanvi!

Teniu una seu física on us pugui "posar cara"?

Sí! A nosaltres ens agrada atendre personalment. Això sí, tenim un horari reduït (per compensar la feina de cap de setmana). Visita’ns a la nostra seu dins aquest horari per concertar una activitat privada, comprar vals regal (te’ls enduràs ben embolicats!), inscriure’t a una ruta o comentar-nos qualsevol afer.

És CultRuta sostenible i socialment responsable?

Sí! Tenim una clara aposta per l’estalvi energètic, la promoció d’activitats sostenibles i respectuoses amb el medi, i l’ús de les noves tecnologies per facilitar la conservació dels recursos naturals i patrimonials. Igualment, ens prenem molt seriosament la justícia social a l’abast de les nostres possibilitats.

Vull treballar amb vosaltres

Pots enviar un correu electrònic a en Joan Coll. Prometem respondre!