0%

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

CULTRUTA, S.L.

Adreça: Carrer d’Estruc 10, 08002 BARCELONA

Correu electrònic: info@cultruta.com

CULTRUTA, S.L., en endavant CultRuta, com a responsable del tractament, de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril del 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals, i per la Llei 34/2002 d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), l’informa que té implementades les mesures de seguretat necessàries, tant tècniques com organitzatives, per garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades introduïdes.

FINALITAT I LEGITIMACIÓ DEL TRACTAMENT

CultRuta l’informa que serà el responsable del tractament de les dades personals i de la informació que ens faciliti en emplenar qualsevol formulari electrònic disponible a la web, amb la finalitat de poder gestionar la petició sol·licitada per vostè com a usuari. Així mateix i, d’acord amb el que estableix l’article 21 de la Llei 34/2002 d’11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, sol·licitem el seu consentiment exprés per enviar-li newsletters, així com publicitat o promocions de productes, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica o postal. L’informem que podrà donar-se de baixa d’aquestes comunicacions en qualsevol moment mitjançant remissió de la seva petició al correu electrònic: info@cultruta.com. Emplenant i enviant els corresponents formularis d’aquesta pàgina web, l’usuari accepta i autoritza al fet que les seves dades personals siguin objecte de tractament per part de CultRuta. En cas que vostè inclogui en els formularis d’aquesta pàgina web dades de caràcter personal, CultRuta haurà d’obtenir el seu consentiment i informar-lo de tots els continguts esmentats en els paràgrafs anteriors amb caràcter previ a la seva inclusió.

DRETS DELS USUARIS

CultRuta informa a l’usuari que podrà exercir gratuïtament els següents drets: Podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials. Dret d’accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control (aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent. L’usuari podrà exercir aquests drets, mitjançant un escrit, en què indica la sol·licitud, nom i cognoms i correu electrònic. Aquesta informació s’enviarà per correu postal a l’adreça de la capçalera, o bé a través d’un correu electrònic a info@cultruta.com.

CESSIÓ I CONSERVACIÓ DE DADES

CultRuta informa als usuaris que les dades personals es conservaran mentre existeixi un interès mutu per mantenir la finalitat del tractament i quan ja no siguin necessàries per a tal finalitat, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total d’aquestes.

LEGISLACIÓ

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d’interpretació dels termes que conformen aquesta Política de Privacitat, així com de qualsevol qüestió relacionada amb els serveis del present web, serà la legislació i jurisdicció espanyola a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals de Barcelona.

CANVIS EN LA PRESENT POLÍTICA

CultRuta es reserva el dret a modificar la present política de privacitat per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials.

PROPIETAT

LLEI DE SERVEIS DE LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ I DE COMERÇ ELECTRÒNIC

Aquest espai web és propietat de CULTRUTA SL, amb domicili social al c/ Estruc, 10, local; 08002 Barcelona; Espanya, i amb CIF: B64788516. Pots contactar amb l’empresa mitjançant el formulari al peu d’aquesta pàgina, o al correu info@cultruta.com.

NOTA LEGAL / AVÍS LEGAL

El web de CultRuta té com a objectiu facilitar a l’usuari general informació sobre les activitats i els serveis que presta, així com la venda d’aquests als seus clients potencials. CultRuta es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense avisar prèviament, modificacions a la informació de la web o a la seva configuració i presentació.

El copyright del material contingut en aquest espai web és propietat de CULTRUTA SL, i la seva reproducció i/o distribució queda expressament prohibida sense el consentiment previ i explícit de CULTRUTA SL, per escrit o mitjà electrònic verificat. Les imatges, logotips i els noms comercials CultRutaLiteraRuta i HistoRuta són marques registrades per CULTRUTA SL.

L’accés a aquest espai web implica l’acceptació del fet que CultRuta no serà responsable dels danys o perjudicis que es puguin derivar d’aquest accés, o com a conseqüència de l’ús de la informació continguda al web, incloent l’accés a altres espais d’Internet mitjançant connexions amb o des d’aquest espai web.

banner
https://www.cultruta.com/wp-content/themes/themeforest-20557922-londres-stylish-multiconcept-wordpress-theme/londres/
https://www.cultruta.com/
#00aa82
style1
paged
Loading posts...
/var/www/vhost/cultruta.com/home/html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off
ca